«ФАВОРИТ» –завжди поруч!  

 +38(063)-014-06-14
 +38(097)-015-45-03
 +38(050)-210-24-49

E-mail:favoritclub2505@gmail.com

 

30 вересня 2018 року

Свято на Печерську з нагоди Всесвітнього дня захисту тварин.  Уікенд  з улюбленцем:  показові виступи  собак службових порід, танці з собаками, дитячі конкурси та розваги на стадioнi Киiвського вiйськового лiцею iм. Iвана Богуна ( колишньго Суворовського училища).

Приходьте на наше свято з діточками та своїми чотирьох лапими друзями за адресою: м.Київ, бул. Лесі Українки 25, стадіон Київського військового ліцею ім. Івана  Богуна. Початок в 11-00.

 Свято відбулося!!!

 30 вересня наша організація за підтримки Депутата Київміськради  Діденка Я.О. разом із мешканцями Печерського району  м.Києва відсвяткувала Всесвітній  день захисту тварин.

Була чудова погода, чудовий настрій, багато нових друзів як із собаками, так і без собак. Дуже цікаві були  показові виступи  собак службових порід, які організував  дресирувальний центр "Фенікс".

Багато дітей  прийняли участь у конкурсі малюнку – “Я і моя собака”, який  допомогли організувати   представники громадської організації "Ініціатива киян".

Свято проводилося на чудовому охайному стадіоні Київського військового ліцею ім. Івана  Богуна, за що величезна вдячність начальнику  ліцею  Гордійчуку  Ігорю Володимировичу та заступнику  начальника Акутіну Дмитру Олександровичу.

Дуже змістовним був виступ депутата КиЇвської міської ради Діденко Ярослава Олександровича.

А щодо танців із  собаками, що показали  представники  дресирувального центру "Лармон", то ми впевнені, що такого, ще ніхто не бачив.

Величезна подяка нашому багаторічному безвідмовному спонсору міжнародної компанії  ТОВ "Байєр"  – Ковалишиної Олені Ростиславівні, топ-менеджеру відділу захисту здоров'я тварин ТОВ "Байєр", за надані розкішні подарунки.

Особлива подяка депутату Київради Ярославу Діденку, активу громадської організації "Кияни разом", керівництву громадської організації "Ініціатива киян" за неоціненну допомогу при організації свята.

Велика подяка керівнику школи охоронних собак "Арес" Висоцькому Валерію Борисовичу, керівнику дресирувального центру "Фенікс" Тимуру Хамітову за проведення прекрасних виступів собак для наших дітей, керівнику дресирувальної школи "Ель Карін" за сприяння в пошуку партнерів для проведення показових виступів службових собак на нашому святі, керівнику дресирувального центру "Лармон" – нашому новому партнеру за чудові танці з собаками.   Дуже вдячний за мудрі поради і грамотні консультації Лещинському Павлу Петровичу.

З фотозвітом заходу можна ознайомитись на сторінці сайту Фотогалерея –  Фоторепортаж  заходу.

Сподіваємося, що наше свято стане традиційним.

 

 

 

 

Безкоштовна консультація!

Безкоштовна консультація!

Ваше повідомлення надіслано успішно